top of page

Koulutukset

Tervetuloa Angel Browsin koulutuksiin! Haluatko oppia kulmakarvojen kestopigmentoinnin salat alan kokeneelta ja arvostetulta kouluttajalta? Meidän koulutuksemme tarjoavat sinulle erilaisia lähiopetuskoulutuksia, jotta voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Koulutuksemme keskittyvät kulmakarvojen kestopigmentointeihin, kuten microblading, puuterikulmat ja combot. Tarjoamme peruskoulutuksia sekä jatkokoulutuksia, joiden avulla voit kehittää osaamistasi entistäkin syvemmälle tasolle. Meidän kouluttajamme Tiina on todellinen kestopigmentointiartisti, jolla on vuosien kokemus alalta. Hän on auttanut satoja ihmisiä saavuttamaan unelmiensa kulmakarvat.

Valitsemalla Angel Browsin koulutukset, voit olla varma, että saat laadukasta opetusta ja henkilökohtaista ohjausta kokeneelta ammattilaiselta. Koulutuksemme ovat intensiivisiä, mutta samalla rentoja ja hauskoja. Haluamme varmistaa, että opit kaiken, mitä tarvitset tullaksesi menestyksekkääksi kestopigmentointiartistiksi.

Liity mukaan oppimaan kulmakarvojen kestopigmentoinnin taidetta ja muuttamaan ihmisten elämää yksi kulmakarva kerrallaan!

Peruskoulutukset
Tekniikka
Hinta

Puuterikulmat

2 päivää

2099 € + ALV 24%

Microblading

2 päivää

1899 € + ALV 24%

Puuterikulmat

3 päivää

2699 € + ALV 24%

Microblading

3 päivää

2499 € + ALV 24%

Microblading

4 päivää

2999 € + ALV 24%

Puuterikulmat

4 päivää

3199 € + ALV 24%
Jatkokoulutukset
Tekniikka
Hinta

Microblading tai puuterikulmat

1 päivä

999 € + ALV 24%

Osto peruskoulutuksen yhteydessä 699 € + ALV 24%

Microblading tai puuterikulmat

2 päivää

1299 € + ALV 24%

Osto peruskoulutuksen yhteydessä 999 € + ALV 24%

FAQ

Kenelle peruskoulutukset on tarkoitettu ?


Peruskoulutukset on tarkoitettu:

  1. Aloittelijoille, joilla ei ole lainkaan aiempaa kokemusta kestopigmentoinneista.

  2. Jos sinulla on aiempi peruskoulutus, mutta koulutus ei ole ollut tarpeeksi kattava ja perusasiat eivät ole vielä hallussa.

  3. Jos sinulla on peruskoulutus alla, mutta et ole päässyt koulutuksen jälkeen alkuun etkä ole tehnyt montaa asiakasta.

 

Mitä tulen oppimaan Angelbrows Tiinan Light microblading -peruskoulutuksessa?

Koulutuksissa opit kaikki kestopigmentoinnin salat. Tärkeimpänä opit kaunista ja modernia Angelbrows Tiinan Light Microblading -tekniikkaa, mikä on markkinoiden luonnollisin microblading-tekniikka. Jos et halua oppia yksitoikkoisia ja yksinkertaisia "kalanruotoa" muistuttavia karvoja, tämä on sinulle oikea koulutus, sillä Angelbrows Tiinan koulutuksessa opetetaan mahdollisimman aitoa karvatekniikkaa, joka muistuttaa aitoa kulmakarvaa. Koulutuksessa on myös tavallista kattavampi aloituspaketti, ja sinulla on kaikki tarvittava heti saatavilla koulutuksen jälkeen.

 

Mitä jos unohdan jotain koulutuksen jälkeen tai tarvitsen apua?

 

Et jää yksin missään vaiheessa, vaan saat apua kouluttajalta myös koulutuksen jälkeen verkossa. Voit aina kysyä ja pyytää apua. Alkuun on hyvä lähettää mahdollisimman paljon töistäsi kuvia, jotta kouluttaja voi arvioida niitä ja antaa lisää neuvoja.

Jokaiseen koulutukseen kuuluvat myös videomateriaalit tekniikasta ja muodon piirtämisestä. Tässä on otettu huomioon, että kun opitaan paljon asioita kerralla, monet asiat voivat unohtua. Siksi voit aina kerrata opittua koko urasi ajan, sillä videomateriaalit ovat käytettävissäsi ikuisesti.

 

Minua jännittää kovasti uuden uran aloittaminen, en tiedä onko minusta tähän...

 

Koulutuksissa käymme läpi henkisiä asioita, kuten miten asioihin suhtautua ja miten selvitä asiakastilanteista. Kestopigmentointiartistina on tärkeää hallita henkistä vahvuutta, sillä työ vaatii kärsivällisyyttä ja armollisuutta itselle. Kestopigmentoinnin paranemisprosessit voivat olla asiakkaille henkisesti raskaita, mikä vaikuttaa myös tekijään. Henkinen hyvinvointi ja vahvuus ovat yhtä tärkeitä kuin fyysinen osaaminen tällä alalla.

 

Millä tuotesarjalla koulutus pidetään?

 

Koulutuksessa ei kouluteta tietyn brändin alla, vaan aloituspaketti koostuu eri brändien hyvistä tuotteista, joita itsekin käytän asiakkailleni. Tämä on hyvä asia, sillä en pyri kouluttamaan puolueellisesti tai myymään tiettyä brändiä, vaan kerron monipuolisesti eri merkeistä, joita käytän, sekä omia suosituksia ja mielipiteitäni. Näin rahojasi ei myöskään mene hukkaan eri brändien tuotteiden kokeilussa. Aloituspaketti koostuu myös eri brändien parhaista tuotteista.

 

En tiedä minkä pituinen koulutus olisi minulle hyvä, minkä valitsen?

 

Koska ihmiset ovat kaikki erilaisia, halusin mahdollistaa kaikille sopivan pituisen koulutuksen. Jotkut oppivat nopeammin ja jotkut tarvitsevat enemmän harjoitusta. Ei ole väliä, minkä koulutuksen valitset, joudut silti aina itse näkemään vaivaa ja harjoittelemaan, mutta kattava peruskoulutus antaa sinulle hyvän startin urasi alkuun. Jokainen voi itse päätellä, miten nopeasti uskoo oppivansa, mutta oli koulutus sitten 2 päivää tai 5 päivää, se on silti iso investointi, jossa ei kannata antaa rahasumman määrätä koulutuksen pituutta. Kun kerran lähdet mukaan, niin kannattaa lähteä kunnolla. Saat kuitenkin lyhyessä ajassa maksettua takaisin koulutuksesi, sillä kestopigmentoinnit ovat yksi kauneudenhoitoalan kattavimmista hoidoista, jossa ainekulut per asiakas ovat noin 3 euroa ja josta voi ottaa maksua keskimäärin 300 euroa. Jo kolme asiakasta päivässä tuottaa sinulle keskimäärin 500-1000 euroa, ja todennäköisesti jo kuukaudessa tai viimeistään puolessa vuodessa olet saanut koulutuksen rahat maksettua itsellesi takaisin.

 

Tuleeko minun olla hyvä piirtämään jotta olisin hyvä kestopigmentoinnissa?

 

Ei, kestopigmentointi ei vaadi piirustustaitoja. Se vaatii kärsivällisyyttä, tarkkuutta ja mielenkiintoa pikkutarkkaa työtä kohtaan. Se vaatii erityisesti myös arvostusta ja kunnioitusta asiakkaita kohtaan, sillä kyseessä on työ, joka toteutetaan ihmisten kasvoille. Lisäksi se vaatii hyvän ja kattavan peruskoulutuksen, jotta sinulla olisi hyvä pohja tulevaisuutta varten.

 

Tarvitsenko jonkinlaista lähihoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta?

 

Ei tarvitse, mutta mikään koulutus ei haittaa.

 

Kenelle kestopigmentointi artistin työ soveltuu?

 

Kestopigmentointityö sopii ihmisille, jotka ennen kaikkea tykkäävät pikkutarkasta työstä ja joille pitkäkestoinen keskittyminen ei ole ongelma.

 

Kenelle Angelbrows Tiinan koulutuksen sopivat?

 

Koulutukseni sopivat niille, jotka haluavat vahvan pohjan uran aloittamiseen. Koulutukseni perustuvat siihen, että opitaan näkemällä ja tekemällä, eikä kertomalla. Jos arvostat sitä, että pääset tekemään ja harjoittelemaan fyysisesti kestopigmentointia mahdollisimman paljon, koulutus on täydellinen juuri sinulle.

 

Miten Light microblading eroaa tavallisesta microbladingistä?

 

Light microblading on uudenaikaisempi tekniikka, joka eroaa tavallisesta microbladingistä käytettävän terän vuoksi. Light microbladingissä käytetään U-muotoista terää, jonka ansiosta on mahdollista tehdä paljon luonnollisempia ja kaarevampia karvoja kuin tavallisella microbladingillä, jossa taas on veitsimäisempi terä. Light microblading on kevyempi, ja lopputulos on niin luonnollinen, että tehtyjä karvoja ei voi erottaa omista kulmakarvoista. Light microbladingillä on myös helpompi välttyä tekemästä pigmentointia liian syvälle.

Voinko maksaa koulutuksen osamaksulla?

Voit maksaa koulutuksen Klarnan tai Invoicen osamaksulla. Molemmissa osamaksuvaihtoehdoissa on 30 päivää korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen Klarnassa korko on noin 17-18% ja Invoicessa korko on 19,5%. Invoicessa osamaksu yli 3000 euron laskuun vaatii 10% käsirahan koulutuksen summasta, jotta osamaksu astuu voimaan (esim. 3000 euron koulutus vaatii 300 euron käsirahan). Voit maksaa koulutuksen omaan tahtiisi ja valita osamaksun niin, että summa on sinulle sopiva.

Ehdot

 

Koulutuksen maksua ei palauteta, jos asiakas muuttaakin mielensä. Koulutusta voi kuitenkin aina siirtää, jos oppilas esimerkiksi sairastuu tai koulutuspäivä ei sovikkaan.

bottom of page